Кола маска
Преди и след епилация
Професионални масажни продукти
  Свещи от горещо масажно маслоНово!
Продукти от Испания и Франция
  Продукти от Италия
Парафин и парафанго
Консумативи
Апаратура
Продукти от Испания и Франция
Антицелулитен крем 500 ml
Антицелулитен крем 500 ml
Високоефективен крем, който прониква в кожата и спомага за редуциране на целулитните депа. Намалява ефекта на „портокаловата кожа”, оформя тялото и спомага кожата да бъде по-здрава, по-гладка и по-оформена.
Антицелулитни ампули 10 ml
Антицелулитни ампули 10 ml
Съдържат екстракт от морски водорасли, гинко билоба и бръшлян. Спомага за мобилизирането и елиминирането на мастните депа натрупани с времето. Активните съставки Centella Asiatica и гуарана се борят с отпускането на кожата, като възстановяват нейната оформеност. За оптимален резултат може да се комбинира с антицелулитна или парафанго терапия.
Стягащи/оформящи ампули 10 ml
Стягащи/оформящи ампули 10 ml
Биологичен оформящ лосион, който помага за възстановяването на оформеността и еластичността на кожата и предотвратява отпускането на кожната тъкан, като активно стимулира кожно-клетъчния метаболизъм, подсилвайки и омекотявайки кожата. Съдържа екстракт от растението Конска опашка, еластин и екстракт от Хамамелис. За оптимален резултат може да се комбинира с антицелулитна или парафанго терапия.
Crio gel - 500 ml
Crio gel - 500 ml
Освежаващ и отморяващ гел, който спомага за заглаждане на кожата, елиминиране на бучки и мастна тъкан. Нанася се след антицелулитна или стягаща терапия.